İpek Domates Salçası 9 kg
İpek Domates Salçası ile yemeklerinize lezzet katabilir, harika mezeler ve yemekler hazırlayabilirsiniz! Domates salçasını dolabınıza kaldırırken küflenmemesi için dikkat etmeniz gereken belirli noktalar bulunmaktadır;
Domates salçası depolanırken dikkat edilmesi gereken ilk adım, salça ile hava temasının olmamasıdır. Domates salçası hava ile temas ettiğinde küf oluşmaya başlar. Bu durum göz önünde bulundurularak salça ağzı sıkıca kapalı ve hava almayacak şekilde muhafaza edilmelidir. Böylece ürünün bozulma ihtimali engellenmiş olur.
Lütfen son kullanma tarihine yakın salça satın almaktan kaçının. Bir tavada tereyağını eritin, bir bardağa koyun ve salçanın uzun süre bozulmaması için salçanın içine dökün. Tereyağı ya da salça tadını bozmak istemiyorsanız zeytinyağı dökmek daha uygun bir yöntemdir. Domates salçası yağı, salçanın bozulmasını engeller.
Küflenmeyi önlemek için İpek Domates Salçası ürününe bir çay kaşığı tuz eklenebilir. Tuz ekleyin ve karıştırın. Salça tuzlu olduğu için küflenmez. Tuzlu domates salçasında kullanılan yemeklerdeki tuza elbette özel dikkat gösterilmelidir. Ayrıca kahvaltıda tuzlu salça tüketmemeye özen göstermelisiniz.