Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5 L
Ege Bölgesi’nin meşhur zeytin ağaçlarından gelen ve sofralarınıza yerleşerek yemeklerinizi tatlandıran Komili Ege Sızması Zeytinyağı, kokusu ile herkesi kendine hayran bırakır. Damak zevkinizi arttırarak mutfağınızın en gözdesi olan Komili Ege sızması zeytinyağı, birçok alanda kullanımı ve aroması ile tüketenleri gerçek hazza ulaştırır.Ege Bölgesi’nin mis kokulu ağaçlarından toplanan zeytinlerin belirli aşamalardan geçmesi sonucu mutfağınıza girmekte olan Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5L, hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Soğuk sıkım yöntemi ile oluşan Komili Ege Sızması Zeytinyağı, bu yöntem sayesinde besin değerini sıcak sıkım yöntemine nazaran daha az kaybederken aynı zamanda oluşan zeytinyağının meyvemsi ve hoş aromayı korumasını sağlar.
Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5 L Özellikleri
Yıllardır çeşitli şekillerde sofralarda yer edinen Komili Ege sızması zeytinyağı, gerek kokusu gerekse ağızda bıraktığı tadı ile tekrar tekrar yeme isteğinin oluşmasına sebep olur. Mis gibi kokan zeytinlerin zeytinyağına dönüşmesinde kullanılan bazı teknikler vardır. Sızma zeytinyağının oluşumunda erken hasat sistemi kullanılır. Tam olgunlaşmadan ağaçlardan toplanarak üretim yerine getirilir. Salataların en büyük destekçisi olan Komili Ege sızması zeytinyağı yapımı için toplanan doğa harikası zeytinler yıkanır ve ezilerek hamur haline getirilir. Daha sonra ise en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan soğuk sıkım yöntemine sıra gelir. Soğuk sıkım yöntemi 27 derece sıcaklıktan fazla olmaması gereken sıcaklık ayarı ile zeytinleri sıkma ve yağını çıkartma aşamasıdır. Özellikle soğuk yemeklerinizde bitişi dokusu ile noktalayan Komili Ege sızması zeytinyağı, soslarda ve dilerseniz yoğun bir tat hissedebilmek için etlerinizin üzerinde gezdirebileceğiniz harika bir mutfak yardımcısıdır. Kullanımı ile yapılan yemekler ve salatalar davetkar bir koku ile sizi kendinize çeker.