37 adet ürün listelenmektedir.
Kahvaltı güne zinde ve güzel başlamak için önemli bir öğündür. Güzel bir kahvaltının ardından mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Çok sayıda tatlı ve tuzlu kahvaltılık ürün seçenekleri bulunur. Herkesin kahvaltıda tercih ettiği ürünler farklıdır. Tatlı ürün seçenekleri arasında bulunan bal ve reçellerin herkesin damak zevkine uyan çeşitleri mevcuttur. Bal, tereyağ ve kaymak ile birlikte tüketilebildiği gibi yalnız olarak da tercih edilebilir. Farklı meyvelerden hazırlanan reçellerin her birinin lezzeti de oldukça farklılaşır. Kahvaltı için damak tadınıza en uygun reçeli tercih ederek keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Reçel çeşitleri kahvaltılık olarak kullanılabildiği gibi ara öğünler, ya da yemek başlangıçlarında da tercih edilebilir. Tatlı yapımında kullanılarak tatlıların lezzet oranı arttırılabilir.
Bal, oldukça faydalı olmasının yanında, sabah kahvaltıda tüketilebildiği gibi içeceklerin içerisine eklenerek tatlandırıcı olarak da kullanılabilir. Bal çeşitleri beslenmesine dikkat eden kişilerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Ballar elde edilme yöntemlerine göre farklı olarak isimlendirilir. Kestane balı, arıların kestane ağacı çiçeklerinden topladığı özlerle yapılan bal çeşididir. Koyu renkli ve kıvamlı bir forma sahiptir. Kendine has tadı olan bu bal bağışıklık sistemini güçlendirerek öksürüğü önler. Süzme çiçek balı arıların kovanda oluşturduğu ballardan süzülerek elde edilir. Petekten arındırılarak kavanozlanan bu balların içerisinde herhangi bir tortu bulunmaz. Süzme çiçek balı fiyatları markası ve ağırlığına göre değişiklik gösterir.
Oldukça fazla sayıda reçel çeşidi bulunur. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan reçellerin hazırlanma şekli ve içerisinde bulunan ürünler tadının en belirleyici unsurlarıdır. Reçel çeşitleri mevsiminde ve taze olan meyvelerin çekirdeklerinden ayrılarak şekerle kaynatılmasıyla elde edilir. Meyvelerin lezzetinin şekerle birleşimi özel bir lezzet oluşmasını sağlar. En bilinen ve sıklıkla tüketilen reçeller arasında vişne, çilek, ayva, kayısı ve ahududu gelir. Reçel, kaymak ya da tereyağ ile birlikte ekmeğe sürülerek tüketilebilir. Aynı zamanda tatlılarda da kullanımı tercih edilir. Sütlü tatlılara eklenen reçel çeşitleri hafif ve lezzetli bir tatlı oluşmasını sağlar. Reçeller genellikle cam kavanozlarla satışa sunulur. Farklı ağırlıklarda bulunan reçeller arasında seçim yaparken tüketim hacmi dikkate alınmalıdır. Kapağı açılan reçeller buzdolabında muhafaza edilmelidir. Tüketmeden bir süre önce yeterli miktarda çıkarılarak orijinal kıvamına dönüşmesi sağlanmalıdır. Açılan reçellerin normal ısıda saklanması küflenme ve bozulmaya neden olabilir. Reçeller ilk kullanımının ardından 6 ay gibi bir sürede tüketilmelidir. Daha uzun süre açık kalan kavanozlardaki reçellerin yapısında bozulma olabilir. Reçel fiyatları reçelin türüne göre değişiklik gösterir.
Kahvaltıda özel lezzetler hazırlamayı sevenler için reçel ve bal çeşitleri güzel bir alternatif oluşturabilir. Hazırlanan krep hamuru arasına sürülen reçel ya da balın ardından rulo şekli verilerek belirli kalınlıkta kesilir. Ardından şık bir tabakla sunulabilir. Lezzetli ve göz alıcı bir kahvaltılık olabilir. Pankekler farklı reçel çeşitleriyle birlikte sunularak alternatif lezzetler oluşturulabilir. Kahvaltıda hazırlayacağınız tatlı kanepe çeşitleri ile kahvaltı sofranızı zenginleştirebilirsiniz. Çiçek balı herkes tarafından sevilen bir lezzettir. Bu lezzet kullanılarak kahvaltılık tatlı yulaf kaseleri hazırlanabilir. Meyve ve balla tatlandırılan yulaf, kilo kontrolü yapmak isteyen kişiler için ideal bir seçim olabilir. Çiçek balı fiyatları balın markası ve üretim bölgesine göre değişiklik gösterebilir. Tercih edilen balların orjinal olduğundan emin olunmalıdır.