Patos Acı Baharatlı Süper Boy 109 g
Patos Acı Baharatlı Süper Boy acı severlerin tercihi. Maç izlerken tv karşısında, veya arkadaşlarla sohbet ederken. Dalgalı patates cipsi tırtıklı bir bıçakla kesilir. Patates dilimleri, kesildikten sonra patatesin kenarına sızan nişastadan kurtulmak için yıkanır. Patatesler daha sonra 190ºC'de pişirilir. Patates cipsi pişerken içindeki su buhara dönüşür . Patos Acı Baharatlı Süper Boy patates cipsi, popülaritesinde sıralamada birinci sırada.Tat örnekleri, üretim süreci boyunca saatte bir hızla yapılır. Tadımcılar cipsleri tuz, baharat, nem, renk ve genel lezzet açısından kontrol eder. Renk, kabul edilebilir çip renklerini gösteren tablolarla karşılaştırılır. Kırılmayı önlemek, patates cipsi üreticileri için birincil hedeftir. Şirketler, kırılma olasılığını azaltmak için üretim sürecinin çeşitli noktalarında güvenlik önlemleri kurdu. Talaşların taşıma bantlarından fritözlere düştüğü yükseklikler azaltıldı.
Plastik konveyör bantları geniş gözlü paslanmaz çelik kayışlarla değiştirildi. Bunlar sadece daha büyük cipslerin fritözlere gitmesine ve daha küçük patates dilimlerinin ağdan düşmesine izin verir.Gıda teknisyenleri daha gevrek bir çips tasarlamak için bilgisayar programları kullanıyor. Üst ve alt dalga formları, bilgisayara değişen genliklerde, frekanslarda ve fazlarda beslenir. Bilgisayar daha sonra ilgili modelleri tükürür. Araştırmacılar ayrıca, cips üzerinde kahverengi lekeler oluşturan şeker olduğundan daha az şeker içeriğine sahip genetiği değiştirilmiş patatesler üzerinde çalışıyorlar.