logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
bt E-Katalog
  • resm Falım Nane Aromalı Tekli Sakız 100'lü

Falım Nane Aromalı Tekli Sakız 100'lü



Adet Fiyatı : 115,50 TL
Koli Fiyatı (20 Adet) : 2190,00 TL
Birim Fiyat: 109,50 TL


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Falım Nane Aromalı Tekli Sakız 100'lü

Falım Sakız Işıl Nane lü

Falım sakız piyasasında senelerin tecrübesi ile kaliteli ürünler üretmeye devam ediyor. Siz de Falım sakız kullanarak oldukça kısa bir süre içerisinde dişlerinizin sağlığını pekiştirirken iştahınızı da kontrol altına alabilirsiniz. Falım Sakız kalite ve lezzetin sakız piyasasında ilk akla geldiği firmalar arasında yer alıyor.

Falım Sakız Işıl Nane Tekli lü şekilde satışa sunuluyor, bunu daha kapsamlı şekilde satın almak isteyen kişiler için toptan satış da mevcuttur. Falım Sakız satın alırken dahi bütçenizin rahatlamasını sağlayacak olan Bizim Toptan sizin için en donanımlı seçeneklerden biri olacaktır. Diğer satış siteleri ile kıyaslandığı zaman fiyatların ne derece uygun olduğu oldukça net şekilde fark ediliyor.

Sakız piyasasında yer alan tüm seçeneklerden en donanımlı şekilde istifade edebilmek için tek  bir tık ile Bizim Toptan firmasını kullanıma alabilirsiniz. Sepetinizi tamamladıktan sonra ödeme ile alakalı bir aksaklık yaşanmadan sorunsuz şekilde alışveriş Bizim Toptan garantisi ile tamamlanacaktır. Siz de Falım sakızı dahi bütçenize uygun satın almak için Bizim Toptan’ı tercih etmelisiniz.

 

Adrese Teslim ile gönderim seçilen siparişlerde; Bizim Toptan Satış Mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, mağaza operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak B2B müşterilerimize Bizon araçlarımızla sevk edilmektedir. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin tutarına göre hesaplanır. Tıkla Gel Al siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.