İçim Doğal Yoğurt 1200 g
İçim Doğal Yoğurt ile sofralarınıza ayrı tat gelecek, harika ve doğal bir yoğurdun tadına sizde varabilirsiniz.
Yoğurdu bir süre kullandıktan sonra oluşan yeşil su çok değerlidir. Asla yoğurt yeşil suyu dökmeyin. Birkaç kaşık ara öğün, nane, salatalık, yoğurt ve su ile cacık yapabilirsiniz.
Her gün tüketmeniz gereken yoğurt miktarı, tükettiğiniz diğer süt ürünlerinin miktarına bağlıdır. Süt ve peynir hiç tüketilmiyorsa, azar azar yoğurt eklemeniz gerekir. Ayrıca, günlük alım, insanların enerji ihtiyaçlarına bağlıdır. Kahvaltıda peynir yenildiği ve her gün bir bardak süt tüketildiği göz önüne alındığında, öğle veya akşam yemeklerinde bir bardak yoğurt veya bir bardak ayran tüketilmelidir. Ancak günlük diyetinize süt ve peynir dahil etmiyorsanız günde 3-4 bardak yoğurt tüketmelisiniz.
Yoğurt, besin değeri keskin bir şekilde düşen bir besindir, bu nedenle açıldıktan sonra 2 ila 3 gün içinde açık yoğurt ve ev yapımı yoğurdun alınması ve hava ile temas etmemesi için yoğurdun sarılması önerilir. Yapmak. Bu dönemden sonra yoğurt besin değerini kaybetmeye ve bozulmaya başlar. Ancak yenilmez olmak çok daha uzun sürer.