İpek Tatlı Biber Salçası Cam 650 g
İpek Cam Tatlı Biber Salçası ile harika yemekler ve mezeler hazırlamak sizin elinizde! Yemeklerimizde heyecanla ve severek kullandığımız bu lezzetin nasıl saklanması gerektiği konusunda herkesin farklı bir fikri bulunmaktadır.
Biber salçası depolanırken dikkat edilmesi gereken ilk adım, salça ile hava temasının olmamasıdır. Bu durum göz önünde bulundurularak biber salçası ağzı sıkıca kapalı ve hava geçirmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir.
İpek Cam Tatlı Biber Salçası serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. Lütfen son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri satın almaktan kaçının.
Bir tavada tereyağını eritip kavanoza koyup salçanın uzun süre bozulmaması için salçanın içine dökün. Biber salçasının bu yağı salçanın bozulmasını engeller.
Küflenmeyi önlemek için salçaya bir çay kaşığı tuz eklenebilir. Tuz ekleyin ve karıştırmaya başlayın. Salça tuzlu olduğunda küflenmez. Elbette tuzlu biber salçasında kullanılan yemeklerdeki tuza özel dikkat gösterilmelidir. Ayrıca kahvaltıda tuzlu salça tüketmemeye sağlığınız için özen göstermelisiniz. Sağlıksal açıdan yararları olabilen salçanın asıl görevi yemeklere lezzet katmaktır.