logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
bt E-Katalog

Tereyağ & Margarin Fiyatları

Tereyağ

27 adet ürün listelenmektedir.

Tereyağ (27) adet ürün listelenmektedir.
Görünüm

Tereyağı Çeşitleri

Sütün yağından elde edilen hafif sarı veya beyaz renkli olan tereyağı, yemeklere tat ve lezzet vermek amacıyla kullanılır. Pilav, hamur işi, et ve sebze yemeklerinin içinde rahatlıkla tercih edilir.  Kahvaltıların olmazsa olmazları arasında yer alan tereyağı bal ile beraber hoş bir ikili oluşturur.

Birbirinden farklı markalar tarafından üretildiği için zengin bir çeşitlilik sunar. Teknolojik imkânlar kullanılarak fabrikalarda üretilen tereyağı, hijyenik şartlarda paketlenir. Böylelikle kullanıcıya gönül rahatlığıyla tüketim olanağısunulur. Hayvansal gıdadan ve daha çok inek veya koyun sütünden yapılır. Kendine has tadı ve kokusu ile yemeklere farklı bir lezzet katar. Onun bu lezzeti et yemeklerine de sirayet eder. Tereyağı ile hazırlanmış özel soslar, başta iskender kebap olmak üzere pek çok yemeğin üzerinde kullanılabilir. Onunla hazırlanmış yiyecekler, hem lezzetli hem sağlıklı bir yapıya kavuşur.

Alternatif olarak yemeklerde daha uygun fiyatlı olan margarin yağı da tercih edilebilir. Doğal veya kimyasal olarak elde edilen margarin, yemeklerin içerisine lezzet katar. Aynı zamanda onu kızarmış ekmek üzerine sürebilir, yağda yumurta yapmak amacıyla da kullanabilirsiniz. Tereyağı ve margarin fiyatları, ürünün içeriğinde kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda ürünün gramajı da fiyatını belirleyen önemli bir unsurdur. Satın almadan önce markalara göz gezdirerek ihtiyacınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. 

Yemeklere Lezzet Katan Tereyağı Çeşitleri 

Kahvaltıların ve yemeklerin vazgeçilmezi olan tereyağı, kendine has tat ve kokuya sahiptir. Daha çok inek ve koyun sütünden elde edilmesi sayesinde leziz bir tada sahiptir. Modern tesislerde el değmeden üretilen tereyağı, farklı ebatlarda paketlenerek satışa sunulur. Doğal tereyağ çeşitleri, lezzeti kadar kokusuyla da fark yaratmayı becerir. Tereyağı, ekmeğin üzerine sürülüp tüketilebileceği gibi balla da hoş bir ikili oluşturur. Bunun yanı sıra onu daha çok börek ve poğaça gibi hamur işlerinin içinde de kullanmanız mümkün. Aynı zamanda pilav, makarna, et ve sebze yemeklerine lezzet vermesi amacıyla da tercih edilir. Özellikle de sos olarak et yemeklerinin üzerinde de hoş bir ikili oluşturur.

Tereyağının tuzlu ve tuzsuz olmak üzere farklı çeşitleri bulunur. Damak zevkine ve ihtiyaca göre uygun olan tercih edilebilir. Tuzlu olanları yemeğin içerisinde kullanırken dikkat etmek gerekir. Ekstra tuzluluğa yol açmaması açısından tereyağı katılmış yemeklerin tuzunu doğru ayarlamak oldukça önemlidir. Doğal olanların yanı sıra  tereyağı lezzeti veren ürünler de piyasada bulunur. Bunlar, tereyağı kokusuna ve tadına sahip olduğu için tercih edilebilir. Alternatif olarak margarin ürünlerine de göz gezdirilebilir. Tereyağına nazaran daha uygun fiyatlı olan margarinler, belirli işlemlerden geçirilmesi ile elde edilir. Kalıp şeklinde satılan margarinlerin fiyatı marka ve ürüne göre değişkenlik gösterebilir. Aynı zamanda ürünün ebatı da fiyatı belirleyen önemli bir unsurdur. Geniş çeşitlilik arasından ihtiyacınıza ve damak zevkinize uygun olanı seçip satın alabilirsiniz. 

Damaklarda Hoş Bir Tat Bırakan Tereyağı Çeşitleri 

Türk ve dünya mutfağında önemli bir yere sahip olan tereyağı, birbirinden farklı markaların çatısı altında satışa sunulur. Tereyağ çeşitleri arasında yer alan doğal olanlar, faydaları nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Bunlar doğal yöntemlerle ve hijyenik şekilde elde edildiği için içerisinde katkı maddesi bulunmaz. Doğal yöntemlerle üretilen ürünler, tek başına tüketilebileceği gibi yemeklerin içinde de kullanılabilir. Özellikle de kahvaltı sofralarında onu ekmeğin üzerine sürebilirsiniz. Tatlı ve tuzlu yiyeceklerde de onun etkisinden yararlanabilirsiniz. Bunlar tadının yanı sıra kokusu ile de ilgi çeker. Onun farklı kokusundan yararlanarak yemeklere leziz bir aroma verebilirsiniz. Çorbaların içinde tereyağı kullanarak farklı tarifler hazırlayabilirsiniz. Süt kreması yerine yoğurdun kaymağı kullanılarak elde edilen yayık tereyağ da farklı tadı ile ön plana çıkar.

Kremadan üretilen yağa alternatif olarak tercih edilen yayık tereyağı aynı zamanda kahvaltılarda da tercih edilir. Tadı ve lezzetinin yanı sıra pek çok faydaları ile de ön plana çıkar. Bunun yanı sıra yüksek antioksidan içeriği ile bilinir. Siz de tereyağının lezzetinden yararlanmak için geniş ürün yelpazesine göz gezdirebilirsiniz. Paket içinde veya kutu şeklinde satılan ürünler arasından ihtiyacınızda ve zevkinize yönelik olanı tercih edebilirsiniz. Ağırlığına göre tereyağı fiyatları değişmekle beraber her bütçeye uygun olanı bulmak mümkündür. Geniş ürün yelpazesi arasından en doğru tercihi yapabilirsiniz. 

Yemeklerinizde Kullanabileceğiniz Tereyağı Çeşitleri 

Süt kremasından veya yoğurdun belirli işlemlerden geçirilmesi ile edilen tereyağı, birbirinden farklı çeşitleri ile ön plana çıkar. Bunun yanı sıra uygun fiyatlı olan ve tereyağının lezzet ve kokusunu içeren ürünler de bulunur. Daha çok yemeklere lezzet ve tat vermesi amacıyla tercih edilirler. Hakiki tereyağ fiyatları, bir tık daha yüksek olabilir. Birçok yemeğin içerisinde kullanılan tereyağı, onlara lezzet ve tat verir. Bu bakımdan kahvaltı sofralarında da tercih edilebilir.

Tuzlu ve tuzsuz olarak satışa sunulan tereyağ ihtiyaca ve damak zevkine göre kullanılabilir. Tuzlu olanlar genellikle kızarmış ekmek üzerinde veya sosların içerisinde tercih edilebilir. Özellikle de yemeğin tuzu az ise sosların içerisinde tuzlu olanlar kullanılarak bu oran artırılabilir. Tuzsuz olanlar ise kahvaltılık olarak kullanılabilir. Bal ve tereyağı ikilisi ile hoş bir lezzet oluşabilir. Bunun yanı sıra ekmeğe sürerek sade olarak da tüketilebilir. Yine tuzsuz olanları tatlı tariflerinin içerisinde de kullanılabilir. Böylelikle onlara lezzet ve aroma verilmiş olur.

Alternatif olarak margarin seçeneğine de göz gezdirilebilir.  Tereyağı ona göre daha avantajlı olan margarinler, yemeklerin içerisinde sıklıkla kullanılır. Margarin, kızarmış ekmek veya tostun üzerine sürülerek tüketilir. Böylelikle onların yumuşaması sağlanabilir. Aynı zamanda yemeklerin içerisinde lezzet ve tat vermesi amacıyla da kullanılır. Yine margarin gıdaların tavaya yapışmasını önlemek amacıyla da tercih edilir. Özellikle de yumurta yaparken onun bu özelliğinden yararlanılabilir. Margarin de tıpkı tereyağında olduğu gibi tatlı ve tuzlu gıdaların içerisinde kullanılabilir. Ürünün ebatına ve markasına göre margarin fiyatı değişkenlik gösterir. İhtiyaca ve bütçeye yönelik margarin ve tereyağı seçeneklerini bulmak mümkündür. Siz de zengin ürün çeşitliliğine göz gezdirerek tercihinizi yapabilirsiniz.